I sidste uge startede jeg i en løntilskudsstilling som kommunikationsmedarbejder i Filmby Aarhus. Det er sindssygt spændende, og jeg ny...

Lige nu læser jeg


I sidste uge startede jeg i en løntilskudsstilling som kommunikationsmedarbejder i Filmby Aarhus. Det er sindssygt spændende, og jeg nyder at bruge min viden fra studiet til noget, der rent faktisk skaber værdi for andre. 

Det betyder også, at jeg har haft nok at se til på det seneste, og det kommer formentlig til at optage en stor del af min tid her i starten. Men bare rolig, det kommer ikke til at gå ud over bloggen. Okay, måske blogger jeg ikke så tit de næste par uger, men derefter skulle jeg gerne være inde i en rutine.

Jobbet påvirker også min læsning, nu da jeg har lidt mindre overskud til at hygge mig med en god bog. Alligevel har jeg lige nu gang i hele tre bøger på én gang.

Jeg læser nemlig både De mistede af Daniel Mendelsohn, Stardust af Neil Gaiman og Far from the Madding Crowd af Thomas Hardy.  Far from the Madding Crowd læser jeg i forbindelse med vores readathon, så den bliver prioriteret højest lige nu. Den er dog skarpt efterfulgt af Stardust, som jeg skal læse i forbindelse med min læseklub.


Hvilke bøger læser I for tiden?  


6 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt for dig, at du er kommet i noget studierelevant arbejde! :-)

  Hvordan var/er det at læse Hardy? Selv er jeg også i fuld gang med Stardust til læseklubben.
  Forresten har jeg lige "anmeldt" Mistborn Trilogy på min blog og håber på at få startet op igen - denne gang, ordentligt. Vil du ikke tjekke det ud? :-) http://words-and-music.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Amanda! :-)

   Det går okay med Hardy. Der er ret mange beskrivelser, så det tager tid at læse den. Jeg er også godt i gang med Stardust.

   Selvfølgelig vil jeg tjekke det ud! Jeg er spændt på at læse, hvad du synes om Mistborn Trilogien :-)

   Slet
 2. Åh, Stardust er så evig-fin og skøn. Rigtig god læselyst til dig! :)

  SvarSlet
 3. Hvor spændende - tillykke med jobbet!

  SvarSlet

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.