Som jeg luftede tilbage i januar , vil jeg gerne læse Far from the Madding Crowd af Thomas Hardy, før filmatiseringen får præmiere d. 23...

Skal vi læse sammen?


Som jeg luftede tilbage i januar, vil jeg gerne læse Far from the Madding Crowd af Thomas Hardy, før filmatiseringen får præmiere d. 23. april. Nogle af jer gav udtryk for, at I gerne ville læse med. Det skal I selvfølgelig have mulighed for, så jeg har arrangeret et lille readalong.

Da I skal have tid til at skaffe bogen, går vi først i gang med at læse d. 9. marts. Jeg har ikke sat nogen slutdato, da vi sikkert er færdige på forskellige tidspunkter, alt efter hvor hurtigt vi læser, og hvor mange andre bøger vi har gang i imens.

Hvis I vil dele jeres læsning på Instagram eller Twitter, kan I bruge hashtagget #ViLæserHardy.

Har I lyst til at læse med?

P.s.: I kan købe bogen billigt i Bog & Idé. Min udgave kostede kun 50 kr. Bogen er også tilgængelig ganske gratis flere steder på nettet. 
8 kommentarer:

 1. Det kunne være så hyggeligt! Hvis jeg får tid til det, så vil jeg gerne være med! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber, du får tid, for det kunne være rigtig hyggeligt at læse sammen med dig! :-)

   Slet
 2. Det vil jeg gerne være med til! Har aldrig læst bogen, eller noget som helst andet af Hardy for den sags skyld :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder godt!

   Jeg har heller ikke læst nogen af Thomas Hardy før, så jeg er også ret spændt på det :-)

   Slet
 3. Jeg har allerede skrevet en kommentar, men den er åbenbart forsvundet igen? Jeg har ikke været med i en Read-A-Long før, men én gang skal jo som bekendt være den første :) Så jeg vil altså også gerne være med hvis det er i orden :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hmm, det var da mærkeligt med den forsvundne kommentar. Det må være et teknisk problem.

   Du er mere end velkommen til at være med! Jeg vil glæde mig til at læse 'Far from the Madding Crowd' sammen med dig :-)

   Slet

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.