Jeg har ikke en bestemt plads, hvor jeg sidder (eller ligger) og læser mine bøger. Som regel griber jeg en bog i reolen og placerer mig der...

Mine læsehjørner

Jeg har ikke en bestemt plads, hvor jeg sidder (eller ligger) og læser mine bøger. Som regel griber jeg en bog i reolen og placerer mig der, hvor jeg føler det mest bekvemt i situationen. 

Det skal være et sted, hvor jeg har ro til at lukke mig inde i en anden verden, og hvis det regner, skal jeg kunne høre dråberne slå mod ruden. Jeg skal have plads til en kop kaffe ved min side, og hvis jeg kan lune mig under et blødt tæppe, er det helt perfekt.


Sådan et par ideelle hyggekroge har jeg et nogle stykker af i min ellers ret lille lejlighed.

Hvor læser I jeres bøger henne? 
Har I også nogle særlige læsehjørner ligesom mig?


10 kommentarer:

 1. Da vi flyttede i hus var jeg så heldig at få lov at bruge et af værelserne til kontor. Der har jeg mine bogreoler, mit skrivebord og en sofaseng, så det er primært der jeg læser mine bøger :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder helt vidunderligt! Jeg glæder mig til den dag, jeg har plads nok til at have et helt kontor/bibliotek med alle mine bøger :)

   Slet
 2. Jeg sidder altid i sofaen eller i sengen og læser, har aldrig haft deciderede læseområder. Alle steder i min lejlighed er brugsområder, om det så er læsning, tv-kigning eller noget andet. :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg sidder også primært i sofaen og i sengen :)

   Men nogle gange blive jeg inspireret, mens jeg sidder et eller andet mærkeligt sted, og så er det ofte der, jeg læser.

   Slet
 3. Hvor er den kop fra? Den er da bare helt fantastisk :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er fra Kähler og er en del af deres nye Ursula-serie.

   Jeg er selv helt vild med den :D

   Slet
 4. Sikke en flot lejlighed du har, og så fine billeder! Jeg plejer at sidde i sofaen, når jeg læser, det er min faste læseplads. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Hvor er du sød :D

   Jeg sidder også tit i sofaen og læser. Det er et rart hjørne, som indbyder til læsning.

   Slet
 5. Jeg bruger køkkenet, min sofa, min seng, min læsestol og min altan. Faktisk nogenlunde alle vandrette overflader og rette vinkler i lejligheden...

  VILD med den gule kommode!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror, jeg har det lidt ligesom dig. Jeg kan også læse de fleste steder i min lejlighed :)

   Tusind tak. Den er også hele besværet med samling og maling værd.

   Slet

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.