Marts måned udmærkede sig med lyse eftermiddagstimer og en lun solstråle hist og her. I påsken sad jeg på solrige morgener og nød vej...

Læseøjeblikke i martsMarts måned udmærkede sig med lyse eftermiddagstimer og en lun solstråle hist og her. I påsken sad jeg på solrige morgener og nød vejret ude på min altan pakket godt ind i tæpper og med en god bog mellem hænderne. Og jeg nød det virkelig. Jeg glæder mig til at bruge endnu flere solrige morgener på den måde de næste mange måneder.I denne måned tog min kæreste og jeg hul på et fælles projekt. Vi kunne godt tænke os at lave noget andet sammen end at se serier på Netflix og tage et spil backgammon i ny og næ. Derfor tænkte vi, at det kunne være sjovt at læse en bog sammen. Og det har vist sig at være en rigtig god idé. Det er nemlig superhyggeligt at dele en bog med en anden. Vi kan grine af de samme passager og diskutere twists i handlingen.

Vi er startet med ”Sandheden om Harry Qubert-sagen”, som jeg læste for et års tid siden. Jeg kan ikke huske så meget af handlingen, men jeg vidste, at det var en bog, der ville interessere os begge. Indtil videre er det et godt valg.Marts måned har også båret præg af bryllupsplanlægning. Der er cirka to måneder til, vi skal giftes, så vi har brugt meget tid på at få styr på de mange praktiske ting, der er, når man skal holde sådan en stor fest.

Jeg synes, de sidste mange måneder er fløjet af sted, så før vi får set os om, er det den 28. maj, hvor vi skal holde vores bryllup. Jeg glæder mig helt vildt, men jeg kan også mærke, at jeg begynder at blive en lille smule stresset over planlægningen.I marts måned har jeg også taget hul på ”Alt det lys vi ikke ser” af Anthony Doerr Jeg har hørt så mange positive omtaler af denne bog, at jeg simpelthen ikke længere kunne forsvare at have den stående ulæst på bogreolen. Indtil videre er den ret interessant, og jeg glæder mig til at læse mere i den.Jeg bliver altid i så godt humør, når jeg åbner postkassen og ser, at den indeholder et af Penguins udgaver af ”The Happy Reader”. Dette nummer er forårsudgaven, som jeg så småt har taget hul på. Jeg glæder mig til at læse endnu mere i det i april måned.Månedens citat stammer fra ”A Spool of Blue Thread”, som jeg læste i denne måned. Det var en udmærket bog, som behandlede nogle interessante temaer. Jeg skal nok udgive en anmeldelse af den en gang i april.

Citatet er meget sigende men også ret sørgeligt, og det afspejler bogen meget godt. 


Har I haft nogle gode læseøjeblikke i marts måned?


8 kommentarer:

 1. Få ting er bedre end at læse bøger med sin kæreste! Vi gør det ofte herhjemme, og det er det hyggeligste i verden. Tiden går lidt i stå på den måde :) Læser I højt for hinanden, eller læser I hver for sig i samme bog?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes simpelthen, det er SÅ hyggeligt! :-)

   Og jeg kan godt forstå, at I også læser sammen.

   Vi læser højt for hinanden. Det tager lidt længere tid, end hvis vi skulle læse hver for sig i samme bog. Til gengæld gør det mig ikke noget, at læsningen trækker ud, for det har også sin charme :-)

   Slet
 2. Jeg er vild med denne form for opsamling! Og som altid: smukke, smukke billeder!

  SvarSlet
 3. Skønt, skønt, skønt indlæg!

  Og åh, skal du giftes? Det anede jeg ikke! Kæmpe tillykke!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, søde Rikke!

   Ja, det skal jeg. Det er også ret vildt - men jeg glæder mig afsindig meget. Tusind tak :-)

   Slet
 4. Hvor lyder det altså bare hyggeligt med højtlæsning sammen med kæresten. Jeg tænker, at det er en virkelig fin måde at få lidt "anderledes" tid sammen på :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig en rigtig god måde at være sammen på, og vi nyder det begge to :-)

   Slet

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.