Jeg har længe gået og smagt lidt på tanken om at lave en månedlig opdatering her på bloggen. Det er nemlig nogle af de indlæg, jeg selv h...

Læseøjeblikke i februar

Jeg har længe gået og smagt lidt på tanken om at lave en månedlig opdatering her på bloggen. Det er nemlig nogle af de indlæg, jeg selv holder meget af at læse hos andre danske bogbloggere. Men jeg ville gerne gøre det lidt anderledes og forsøge at gøre det til mit eget koncept.

Derfor faldt det mig ind, at jeg kan lave en opdatering med månedens læseøjeblikke. I disse indlæg vil jeg dele billeder, citater og tekstbidder, som på den ene eller anden måde har haft betydning for min læsning i månedens løb.

Det første indlæg kommer her:

December og januar måned bar præg af julestress, nyt arbejde og manglende tid til at læse, og jeg kunne mærke, at jeg savnede ro til at sidde med mine bøger mellem hænderne og fordybe mig i andre universer. Det har jeg heldigvis fået rettet op på i februar måned.

I denne måned læser vi 'Gone Girl' i min læseklub. Jeg har set filmet for lang tid siden, så jeg lytter til den danske oversættelse på e-reolen og kan ikke lade være med at sammenligne den lidt med filmen. Jeg glæder mig til at snakke med mine læseklub-piger om den. 

I februar måned har jeg endelig haft tid til at læse lidt i vinterudgaven af 'The Happy Reader'. Det er et magasin, som forlaget Penguin udgiver fire gange om året, og som indeholder interviews, artikler og masser af inspiration til nye bøger. Magasinet i sig selv koster ikke noget, men man betaler for fragten (du kan bestille det eller læse det online her). 

Hvis jeg skal læse avis, så skal det være Weekendavisen. Deres artikler kan nemlig læses lang tid efter udgivelsesdatoen, uden at de mister deres aktualitet. Jeg plejer at købe avisen, hver gang jeg tager på ferie. Denne avis er fra min skiferie i januar.

Og så fik jeg kompenseret for den sunde fokost på forrige billede. I februar måned bagte jeg donuts for første gang. Det gik okay, og de er superfine på billeder sammen med bøgerne ;-)  

Månedens citat er helt klart den første sætning af Jane Austens 'Stolthed og fordom'. Det er første gang, jeg læser den på dansk, og jeg synes egentlig, det er ret hyggeligt.

Har I haft nogle gode læseøjeblikke i februar måned?


14 kommentarer:

 1. God idé med en opsamling :-)

  Min bedste læseoplevelse i februar var 'Perlen' af John Steinbeck. Fin lille bog med gode pointer.


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)

   Den står også højt på min TBR-liste. Jeg har kun hørt godt om den.

   Slet
 2. Sikke en skøn idé! Glæder mig til at følge med i dine månedlige opdateringer! :) Og smukke smukke billeder :D

  SvarSlet
 3. Sikke en fin måde at samle op på! :-)
  Det bedste ved februar måned har for mig været, at der har været så mange læseoplevelser - jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har læst så meget på så kort tid. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)

   Ih, hvor dejligt. Det er skønt med sådan nogle måneder, hvor man får læst en masse gode bøger!

   Slet
 4. Så fint at høre om dine læseoplevelser på denne måde, og en interessant anderledes måde at gøre det på.
  Jeg kan især godt lidt din afslutning med et godt valgt citat, og Austens du har valgt her er da bare et af de bedste. :)

  SvarSlet
 5. Hvor er det et fint tvist, du har fundet på til dine opsummeringer - elsker også selv at læse den slags indlæg :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)

   Det gør jeg også. Jeg synes, de er ret hyggelige.

   Slet
 6. Skøn post! Månedlige opsummeringer er også blandt mine yndlings posts - det er så hyggeligt at følge med at hvad andre har læst og hvordan deres måned har været.

  SvarSlet
 7. Dejligt indlæg og god måde at gøre det på :).
  Jeg fik i februar læst "Alt det lys vi ikke ser" færdig og det har faktisk taget mig lang tid - hvilket det ikke plejer :). Men hold da op hvor er jeg glad for at jeg fik den læst færdigt. Det er en af de bøger der bare bliver bedre og bedre jo mere man tænker over den efter den er læst.
  Har lige kastet mig over Jane Austen - måske det ender med at blive min marts læseoplevelse :), glæder mig i hvert fald til at få hende læst.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Det er jeg glad for, du synes :-)

   Jeg vil virkelig gerne læse "Alt det lys vi ikke ser", så jeg er glad for at høre, at det var en god læseoplevelse. Det giver mig endnu mere lyst til at få den læst :-)

   Du kan godt glæde dig til Jane Austen. Hun har skrevet nogle vidunderlige bøger. De er alle blandt mine favoritter.

   Slet

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.