For mange måneder siden faldt jeg over boglegen  The Social Media Book Tag , hvor man skal svare på nogle spørgsmål i forhold til diverse s...

The Social Media Book Tag

For mange måneder siden faldt jeg over boglegen The Social Media Book Tag, hvor man skal svare på nogle spørgsmål i forhold til diverse sociale medier. Der er ret mange sociale medier med som spørgsmål, men jeg har valgt de fem medier, som jeg selv benytter mig af. 

Jeg har tænkt over mine svar længe, og jeg har ændret mening igen og igen. Men nu er jeg færdig, så her er mine svar... 


Twitter: Your favourite shortest book

Den bedste, korte bog, jeg har læst, er uden tvivl Northanger Abbey. Jeg er vild fortællerstemmen og den næsten overdrevne brug af ironi. Og så er det en sød og varm kærlighedsfortælling, som jeg nyder at genlæse.




Facebook: A book everyone pressured you into reading

Det må blive The Princess BrideJeg vil ikke sige, at jeg er blevet desideret presset til at læse bogen, men jeg havde læst så mange gode anmeldelser af den, at min nysgerrighed var vakt til det yderste. 

Heldigvis levede bogen også op til de gode anmeldelser, så jeg er glad for, at jeg fik den læst. 





Instagram: A book that was so beautiful that you had to instagram it

Det har virkelig svært at vælge imellem mine mange smukke bøger, da de fleste af dem har en særlig historie bag sig og betyder meget for mig. Men jeg skulle jo beslutte mig, så valget er faldet på min udgave af Lolita. Jeg har desuden en svaghed for lyseblå, så det har måske også betydning for mit valg. 






Youtube: A book you wish would be turned into a movie

Jeg er fuldstændig betaget af The Mistborn Trilogy, og jeg forestiller mig ofte - imens jeg læser - hvordan bogen mon ville tage sig ud på filmlærredet. Så det er den bog, jeg vælger til denne kategori. 





Goodreads: A book you recommend to everyone

Jeg har flere gange anbefalet folk at læse The Golem and the Djinni, fordi det er en fantastisk bog. Så nu vil jeg benytte mig af lejligheden til at anbefale den endnu engang ;-) 



Nu vil jeg gerne tagge jer og udfordre jer til at svare på spørgsmålene...


12 kommentarer:

 1. Sikke et spøjst og hyggeligt tag!
  Nu er alle mine bøger godt nok pakket ned, men jeg vil gerne lege med, når jeg er flyttet og kommet på plads. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil glæde mig til at se dine svar, når du er kommet på plads med bøgerne igen :-)

   Slet
 2. De er altid så sjove de her små taglege go denne virker dejlig overskuelig. Jeg vil rigtig gerne være med på legen på et tidspunkt i nær frem tid :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig rigtig hyggeligt med de her tag-lege, og den her syntes jeg var lidt sjov :-)

   Jeg vil glæde mig til at se dine valg.

   Slet
 3. Sikke sjovt :) Og fine svar :D

  SvarSlet
 4. Ah, hvor er det fint!
  Og jeg synes, det er lidt sjovt, at facebook er "den bog alle pressede dig til at læse" haha :P

  SvarSlet
 5. Hyggeligt at læse dine svar :)

  Jeg har faktisk allerede besvaret tagget for næsten et år siden. Du kan se det her: www.boghjoernet.dk/the-social-media-book-tag/ :)

  SvarSlet
 6. Ej, det er så sejt! Jeg vil også herre gerne lege med. Når lyset er pænt nok til at jeg får taget billeder af bøgerne. Hurra!

  SvarSlet

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.