Jeg sidder med min bærbare computer ude i mit lille køkken. På bordet foran mig har jeg en varm kop kaffe og en stak af rigtige gode bøg...

Velkommen til min blog...Jeg sidder med min bærbare computer ude i mit lille køkken. På bordet foran mig har jeg en varm kop kaffe og en stak af rigtige gode bøger. Jeg elsker at mærke bøgerne mellem mine hænder, at åbne dem og vende den ene side efter den anden. Det er en passion. En passion, der får mig til at tænde computeren. Der får mig til at oprette denne blog. 

Siden jeg var barn har jeg altid været fascineret af det fiktive univers. Min far opdigtede godnathistorier om trolde og prinsesser, som jeg slugte råt. Min mor læster eventyrbøger højt for hele familien, når vi kørte på skiferie, eller når vi sejlede om sommeren. Da jeg blev gammel nok læste jeg selv. Og hver gang jeg var på biblioteket med skolen, lånte jeg alle de bøger, jeg kunne få lov til at tage med hjem.

Som 14-årig kom jeg på en forfatterskole og fik udgivet en lille novelle. Siden dengang har jeg skrevet mange noveller og er kommet igang med et par romaner. Jeg har ikke følt trangen til udgive noget af det endnu. Men jeg er igang med en roman, som jeg muligvis giver en chance. Hele den proces vil jeg fortælle mere om her på bloggen.

I tidens løb har jeg læst rigtig mange bøger, og det gør jeg stadigvæk, når jeg kan finde tid og samvittighed til det på studiet. Da jeg mødte min kæreste blev min interesse også udvidet til film. Han studerede nemlig medievidenskab, og vi kunne dele passionen for det fiktive univers. Han har præsenteret mig for rigtig mange film, som jeg holder meget af og også vil skrive lidt om her på bloggen.   

Jeg vil gerne byde jer velkommen til min blog, og jeg håber, I vil skrive masser af kommentarer og stille nogle gode spørgsmål, så vi kan dele passionen for det fiktive univers.   


Ingen kommentarer:

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.